کشف بیش از ۲۷۰۰ عینک آفتابی قاچاق به ارزش ۱.۵ میلیارد تومان در بازار تهران ماجرای توقف یک حکم اعدام توسط شهید رئیسی و توبیخ قاضی چه بود؟ تفاوت انتقال مال غیر با کلاهبرداری ایران با جرم زدایی از مواد مخدر مخالفت کرد زائران رضوی در بازگشت به شهر‌های خود تعجیل نکنند | جاده‌های خراسان رضوی لغزنده است (۳ خرداد ۱۴۰۳) راهبرد شهیدجمهور برای چالش‌های زیست محیطی گره‌گشایی دیپلماتیک بود ارائه بیش از ۶۸۰۰ خدمت درمانی به حجاج ذخیره ۲ ماهه شیرخشک در کشور مهار آتش در منزل مسکونی واقع در خیابان فکوری مشهد+تصویر(۳ خرداد ۱۴۰۳) اولین اقدام دولت شهیدِ جمهور، واردات ۱۰میلیون دوز واکسن کرونا بود توزیع شیر رایگان؛ اقدامی که پس از ۶ سال وقفه با دستور شهید جمهور احیا شد شمار امدادرسانی به شرکت‌کنندگان آیین تشییع شهید جمهور به هزار و ۱۰۰ نفر رسید (۳ خرداد) ورود و تشرف ۱۰ هزار زائر ایرانی به مکه مکرمه امدادرسانی هلال‌احمر خراسان رضوی به ۸۰ نفر از حاضران در آیین تشییع رییس‌جمهور برقراری ۷۰ پرواز فوق‌العاده سران عالی رتبه خارجی در فرودگاه مهرآباد هشدار وقوع سیل به ۱۰ استان کشور (۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف بیش از ۵ کیلو مواد مخدر از از کوله پشتی مسافر لزوم مبارزه مداوم با مافیای زباله پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳ + عکس اطلاعیه آموزش‌وپرورش تهران درباره امتحانات پایه نهم + جدول
سرخط خبرها

روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان

  • کد خبر: ۸۴۱۴۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
روش تهیه دانُک | آشی خوشمزه از خطه خراسان
یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد.

مقدم | شهرآرانیوز؛ با سرد شدن هوا، ذائقه ما هم به سمت انتخاب غذا‌های گرم و پرکالری می‌رود، مانند انواع آش و سوپ که در سبد غذایی ما ایرانی‌ها جایگاهی ویژه هم دارند. یکی از این آش‌های خوشمزه که مخصوص خطه خراسان است آش گندم یا دانک است که طعمی شبیه به حلیم‌های محلی دارد. غلظت آن هم در انتهای پخت به حد حلیم می‌رسد و حسابی کش می‌آید. توصیه می‌کنیم حتما پخت این آش خوشمزه را یک بار هم شده امتحان کنید.

پیاز متوسط
یک عدد
گوشت گوسفندی
۱۵۰ گرم
نخود
نصف پیمانه
گندم پوست کنده
۲ پیمانه
نمک
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه
به  میزان لازم
تره کوهی
۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه

گندم و نخود را که از شب قبل خیس کرده‌اید، همراه با گوشت درون قابلمه‌ای بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس ظرف را روی اجاق بگذارید. آب که جوش آمد، کف روی آن را بردارید و سبزی را به آن اضافه و شعله را کم کنید. بعد یک ساعت هم نمک را به آن بیفزایید.
پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با روغن تفت بدهید. پیاز‌ها که طلایی و نرم شد، ادویه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
در سومین ساعت پخت، گوشت پخته را خارج و ریش ریش کنید و همراه با پیاز داغ به آش اضافه کنید. در یک ساعت باقی مانده از پخت، آش را مرتب هم بزنید تا هم ته نگیرد هم حسابی لعاب بدهد و غلیظ شود.

فوت آشپزی

*گوشت همراه با استخوان طعم خیلی بهتری به غذایتان می‌دهد.
*تره کوهی به آشتان لعاب‌ می‌دهد. به سلیقه خودتان می‌توانید جایگزینی برای آن انتخاب کنید یا اصلا درون آش  سبزی نریزید.
*میزان زردچوبه را اگر کمی بیشتر بگیرید، آش خوش‌رنگ‌تر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->